Cím: H-8600 Siófok, Egres utca 8. Telefon: +36 30 6152990   |   magyar   english  

Foglalási feltételek

Az egyéni vendégek írásos érdeklődésére 1-2 napon belül visszaigazolást küldünk. A lefoglalt szobákat csak az abban megadott opciós időpontig tudjuk fenntartani.  Amennyiben a foglaláshoz szükséges előleg befizetése nem történik meg, a foglalást külön értesítés nélkül lemondottnak tekintjük, és automatikusan töröljük.

Előleg befizetés módja:

Átutalással, ill. befizetéssel a bankszámlánkra:

Banki adatok: TreeHarvest Kft K&H Bank
Bankszámlaszám: 10400717 - 50526782 - 57761009
IBAN szám: HU72 1040 0717 5052 6782 5776 1009
SWIFT CODE: OKHB HUHB

Postán történő befizetéssel:      TreeHarvest Kft   H-8800 Nagykanizsa   Fenyő utca 33.

SZÉP Kártyás utalással.

A befizetéssel járó költségeket a megrendelő viseli (banki jutalék, postai költség).
Az előleg befizetése után, a szállásfoglalás módosítását, esetleges lemondását csak írásban tudjuk elfogadni, figyelembe véve a lemondási feltételeket.

Kötbérek:

Legkésőbb 14 nappal a szállás igénybevétele előtt lemondott szolgáltatás kötbérmentes.
A befizetett előleget, a banki költségek levonása mellett, visszautaljuk arra a névre és bankszámlára, melyről beérkezett az összeg. Készpénzes fizetés esetén- készpénzben.

A szolgáltatások megkezdése előtt, a 14 napon belüli kötbér a következőképpen alakul:

14 – 7 nap között:

 az 1 éjszakára eső (kedvezmények nélküli) szállásdíjnak megfelelő összeg + a banki költségek.

7 napon belül:

 a 2 éjszakára eső (kedvezmények nélküli) szállásdíjnak megfelelő összeg + a banki költségek

A tartózkodás megszakítása esetén:

 a befizetett összegből levonásra kerül a ténylegesen eltöltött éjszakák + kettő éjszakai (kedvezmények nélküli) szállásdíjnak megfelelő összeg. A fennmaradó befizetés visszafizetendő.

FONTOS:

 SZÉP Kártyás fizetés esetén, nem áll módunkban pénz visszatérítésére sem készpénzben, sem banki átutalással.

  • Amennyiben a bejelentett érkezés előtt a lefoglalt szálláshely fogadó képtelenné válna, vagy a szolgáltatásokban jelentős változás következne be, kötelesünk haladéktalanul tudatni Önnel, valamint felkínálni önnek azonos színvonalú, más szálláshelyet. Kivétel a vis major esetek kategóriába eső okok.   
  • Ön nem köteles az ajánlatunkat elfogadni. Ebben az esetben, a befizetett összeget Önnek maradéktalanul visszatérítjük, a beérkezés módján (készpénzben, banki átutalással). Kivétel a SZÉP Kártyás fizetést, mely külön eljárást igényel.
  • A szálláshelyet - egyéb megállapodás kivételével - a bejelentett érkezése napján 15 órától. a távozás napján 10 óráig vehető igénybe. Ez vonatkozik a parkolás igénybevételére is


Fontos: Csoportos foglalásokra
min
dig a Szerződés tartalma az irányadó.

A vonatkozó jogszabályi rendelkezések értelmében 16. életévét be nem töltött személy személyes adatai, (pl. jogi kötelezettség teljesítése érdekében, a helyi idegenforgalmi adó fizetés alapnyilvántartásként a vendégkönyvbe, a vendég/kísérője által kötelezően rögzítendő személyes adatok) csak a felette szülői felügyeletet gyakorló nagykorú személy hozzájárulása esetén kezelhetők. A Társaságnak nem áll módjában a hozzájáruló személy jogosultságát, illetve nyilatkozatának tartalmát ellenőrizni, így pl. diákcsoport tagjaként érkező 16. életévét be nem töltött tanuló esetében feltételezi, hogy a csoport vezetője/kísérője rendelkezik a szülői felügyeletet gyakorló személy hozzájárulásával, és aki egyben szavatol is ezért.

 

TreeHarvest Kft

Pilhofer István
ügyvezető

Telefon: +36 30 615 2990
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

vissza

 

Figyelem, mint a legtöbb honlap, a www.siofok-hostel.com is cookie-kat használ, mikor az oldalunkon jársz.

Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Részletek

Értem